Stichting Zorgcocon

Kwido pa Anciano

  

30 december alle vrijwilliger verwent met een diner onbeperkt wokken all in.

Jaarafsluiting 2015 alle senioren bedankt  voor jullie deelname.

Presentatie over mantelzorger

Onze gevorderde vrijwilligers hebben met succes hun certificaat behaald als taal coache voor de laaggeletterden. In de komende periode zullen zij laaggeletterden begeleiden. Van harte gefeliciteerd. Hopi bon.

Intregratie tour 010 Starlijn Thema emancipatie

In het kader van de dag van de mantelzorg hebben wij onze trouwe matelzorgers Madeleine Rodriquez, Genoveva Maria Gonzales, Malva Rijna, Yvonne Ostiana in het zonnetje gezet.
Masha masha danki pa boso ayudo. Sigui kuida nos hende grandi nan.

 

Bezoek gebracht bij de theater de vrijwilligers hebben genoten van de voorstelling Makaba pretu.

Vrijwilligers worden in het zonnetje gezet tijdens 1 jarige jubileum.

Onze vrijwilligers zijn geslaagd voor hun ehbo/bhv certificaat.

Op uitnodiging van Marith Rebel en op initiatief van de NVR was een breed gezelschap van vrouwen vanmiddag bijeen in het gebouw van de Tweede Kamer om te praten over voorbereiding en uitvoering Verdrag van Istanbul in de 'bijzondere gemeenten' Bonaire, St Eustatius en Saba.

 

Donderdag avond 25 juni aanwezig bij de Oleander met onze mantelzorgers Malva Rijna,Madeleine en Rojer Norman. Het was een zeer informatieve bijeenkomst over financiën en waar je een beroep kan doen voor extra toelage als je inkomen onder de minimum grens ligt. Het was een productieve avond met dank aan Dock, gemeente Rotterdam en Magreth Margaret Poulina voor het heerlijk en gezonde zelfgemaakte diner.

Donderdag middag hebben onze vrijwilligers in Hoogvliet voor Huize Siloam een heerlijke stoba klaargemaakt voor de senioren. De senioren hebben genoten van onze Caribische schotel met dank aan Maria Magdalena, Malva Rijna, Elsa Panthoplet en onze nieuwe vrijwilliger Elisabeth Vos. Het zag er goed uit.

Op woensdag 24 juni ben ik verrast tijdens een netwerkbijeenkomst van OCAN in den Haag om het boek KARGA BO YU in ontvangst te mogen nemen. Welk ik symbolisch zal dragen. Masha masha danki Ocan Glenn Helberg en overige personen die mij genomineerd hebben om zo'n prachtig boek in ontvangst te mogen nemen naast deze 2 bekende genomineerde yu di KORSOW en ook niet te vergeten Lionel Martijn.

Een aantal senioren en vrijwilligers hebben een bijeenkomst over oudermishandeling in de bibliotheek bijgewoond.

 

Afgelopen dinsdag 16 juni hebben 3 van onze vrijwilligers een workshop bijgewoond over ouderen in veilige handen georganiseerd door vrijwilligerswerk werk in Rotterdam.

Dhr George B Curiel heeft een fantastische presentatie gehouden bij de senioren doelgroep Amor I Alegria in het gebouw De Heuvel. Met dank aan Achi Hansen.

De blijde gezichten tonen aan dat men genoten heeft van het programma. Dhr. G. Curiel werd bedankt namens St Zorgcocon met een mooie houten kunstwerk gemaakt door kunstenares mw. Manola st Jago. Masha masha danki.

Dankjewel Laika voor de fruitsalades.

 

We hebben gisteren genoten van alle prachtige kunstwerk gemaakt door Manola St Jago. Bunita obra di man. 

Dhr. B. George B Curiel in gesprek met kunstenares Manola.

Dankje wel Marie het was een heerlijk wortel salade 

Masha danki Malva Rijna pa bo ondersteuning. 

De senioren kregen een voorlichting van Dhr. Lionel Martijn inzake de waterschap.

Certificering Taalproeferij 2015