Stichting Zorgcocon

Kuido pa Anciano

  

ANBI-status

Giften aan een goed doel zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de belasting, mits het goede doel een ANBI-status heeft. Sinds 2009 heeft Stichting Zorgcocon deze ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Voor meer informatie kijk op de site van de belastingdienst www.belastingdienst.nl

Het doel van Stichting Zorgcocon Kuido pa Ansiano is het opzetten van een kleinschalige woonvorm voor onze hulpbehoevende oudere en dementerende Caribische ouderen die in Nederland wonen. Kuido pa Ansiano betekent in het Papiaments ‘zorg voor ouderen’.

Behoort u tot deze doelgroep en wilt u wonen in een kansrijke omgeving waar u zich vrij kunt associëren met medebewoners? Wilt u ideeën ontplooien met betrekking tot uw eigen welzijn? Zorgcocon Kuido pa Ansiano gaat zorg verlenen met aandacht gericht op respect voor uw culturele achtergrond, tradities en gewoonten. Onze basisgedachte is zorg te dragen voor het behoud van de wij-cultuur en de bestaande sterke familiebanden.

Bent u ouder dan 50 jaar en vindt u het gezellig om samen iets te doen? We bieden u ook, in samenwerking met Woonzorgcentrum de Beukelaar in Rotterdam-Zuid, dagopvang aan in de vorm van een ontmoetingsproject.
Adres: West-Varkenoordseweg 95  3074 HK Rotterdam.

Ook voor adviezen en voorlichting kunt u bij Stichting Zorgcocon terecht.

Kleinschalig wonen - gevoel voor buiten zijn - met respect voor cultuur

Neem gerust voor meer informatie contact op met onze zorgcoördinator mevrouw Ruthmila Cicilia op telefoonnummer 06-50592261 of via info@zorgcocon.nl

Wilt u meer zien en horen over haar ambities en plannen? Kijk dan naar het filmpje Ruthmila Cicilia Zorgcocon in Puerto Latino TV.